Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Barkod Etiket Basim
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: BARKOT MENÜLERİ
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

BARKOT MENÜLERİ

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
tanal Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 10.Ocak.2009
Bulundugu Yer: İSTANBUL
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı tanal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BARKOT MENÜLERİ
    Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2009 Saat 16:46
BİLGİSAYARIMA BİLGİSAYARCIM BARKOT ETİKET PROGRAMINI YUKLEDİ,YÜKLEDİKDEN SONRA ,YARDINM MENÜSÜ OLMADIĞI İÇİN,
KAYIT İŞLEMLERİ SAYFASINDA: 
  1. * GRUP SİL* NASIL 1 İŞLEM YAPILACAK?
  2. * BASKI TÜRÜ * MENÜSÜNDE YER ALAN KAREKTER KODLARINI AÇIKLARMISINIZ.
  3. * NUMARA * VE TANIM MENÜSÜNDEN YALNIZ BARKOD ETİKETİMİ YAZDIRILABİLİYOR?
  4. -ADRES ETİKETİNE YAZDIRILMIŞ ADRESLERE,ADRES KAYIT,BARKOD NUMARASI YAZDIRILMADIĞINI GÖRDÜM.ADRES ETİKETİNE,BARKOD NUMARASI VERMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?
  5. - BİLDİĞİMİZ,ARKASI KENDİNDEN YAIŞKANLI,YAPIŞTIRILMIŞ KAĞIDI A4 ÖLÇÜLERİNDE OLAN ETİKETLERE NASI YAZICIDAN-ÇÜNKÜ HERKESİN BARKOT YAZICI YOK,NORBAL BİLGİSYAR İNKJET VEYA LAZER YAZICILARDAN,NASIL BARKOD ÇIKDISI ALINACAK,ÇÜMKÜ YAZICIDAN TEK SÜTÜN VE ALT ALTA BARKOT NUMARALI YAZICI ÇIKDISI ALINABİLİYOR 

SAYGILARIMLA

TANAL
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1772
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2009 Saat 17:53
merhaba,
1-programda gruplar açıp gruplara veri girip barkod çıktısı alındığından ileride belirli bir grup'u silme imkanınız var. buun için ana ekranda GRUP SİL komutu tıklanır ve silinecek grup seçilip işlem devam ettirilir.
2-genelde her bir türün belirli bir karakter limiti var listede bunlarda belirtilmiş. code128 limit yönüyle en idealidir
3-numara:barkod numarası tanım:numara için açıklama. numara neye aittir vs...
4-
5-ana ekranda rapor ve yazıcı ayarları kullanılarak istenildiği gibi ayarlamayapılabilir. ayarları tutturana kadar biraz uğraşma kgerkeiyor.
 
kolay gelsin.
Yukarı Dön
tanal Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 10.Ocak.2009
Bulundugu Yer: İSTANBUL
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı tanal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Ocak.2009 Saat 12:03
3-numara:barkod numarası tanım:numara için açıklama. numara neye aittir vs...BU CEVABINIZI ANLAYAMADIM

4-ADRES ETİKETİNE YAZDIRILMIŞ ADRESLERE,ADRES KAYIT,BARKOD NUMARASI YAZDIRILMADIĞINI GÖRDÜM.ADRES ETİKETİNE,BARKOD NUMARASI VERMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?

- BİLDİĞİMİZ,ARKASI KENDİNDEN YAIŞKANLI,YAPIŞTIRILMIŞ KAĞIDI A4 ÖLÇÜLERİNDE OLAN ETİKETLERE NASI YAZICIDAN-ÇÜNKÜ HERKESİN BARKOT YAZICI YOK,NORBAL BİLGİSYAR İNKJET VEYA LAZER YAZICILARDAN,NASIL BARKOD ÇIKDISI ALINACAK,ÇÜMKÜ YAZICIDAN TEK SÜTÜN VE ALT ALTA BARKOT NUMARALI YAZICI ÇIKDISI ALINABİLİYOR 
ÇOK ÖZÜR DİLERİM.BU SORULARIMA YAZDIĞINIZ CEVAPLARI ANLAYAMADIM. BİLDİĞİNİZ GİBİ YAZILIMINIZI BENİM GİBİ İLK DEFA KULLANLAR İÇİN.BU AÇIKLAMALARINIZI ŞEMATİK ÇİZİMLİ OLARAK,DETAYLI ANLATIMLA FORMA 1 SAYFA OLARAK YAPIŞTIRIP, BARKOT YAZILIMINI BENİM GİBİ.BÜTÜN KULLANANLARA YARDIMCI OLURMUSUNUZ? TEK SÜTÜN ALT ,ALTA NORMAL-,BATKOD YAZICILARI DEĞİL,-BİLGİSAYAR PRINTER YAZICILARI ARACILIĞILLA NORMAL A4 FOTOKOPİ KAĞIDINA NASIL ÇIKDI ALINIYOR.
ARKASI YAPIŞKANLI YAPIŞTIRILDIĞI KAĞIDI AYDINGER KAĞIDINA BENZER,DIŞ EN,BOY BRÜT KENARLARI ,A4 OLAN ETİKETLERE NASIL 1 AYARLA BARKOT TEK SIRA ALT ALTA YAZILMIŞ SÜTÜN DEĞİL, YANYANA -BRÜT,A4 ETİKET KAĞITLARINDAKİ GİBİ- 3-ÜÇ-SIRA SÜTÜNLAR OLARAK,ALT ALTA BARKOD YAZDIRILIYOR.
ÇÜNKÜ,AYARLARI TUTTURUNCAYA KADAR,HEM,MÜREKKEP,ZAMAN,HEM KAĞIT KAYPI VE DOLAYISI İLE PARASAL,MADDİ, ZARARLAR OLUŞUYOR.
DURUMU ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI BİLİYORUM, ŞEMATİK OLARAK PROGRAMI SİZ HAZIRLADIĞINIZ İÇİN,SİZİ BELİRLEDİĞİNİZ VE DOLAYISIYLA ,TEK SIRA SÜTÜN OLARAK,ALT ALTA YAZILMİŞ ÇIKDI ALMAMAK, YAN YANA 3-ÜÇ-SRA ALT ALTA ÇIKDI ALMAK İÇİN SİZİN KULLANDIĞINIZ VE BİZİM DE UYGULAYABİLECEĞİMIZ EN BOY ÖLÇÜLERİ İLE CIKDI ALMAK İÇİN HANGİ BRÜT ÖLÇÜERDE ETİKET,BARKOD-TABİİ ,DIŞ KENAR,EN,BOY ÖLÇÜSÜ A4 ÖLÇÜSÜNDE OLAN - KAĞIDI KULLANIYORSUNUZ?
LÜTFEN ŞAMATİK OLARAK FORM SAYFASINA DETAYLI OLARAK YAPIŞTIR USULUYLE YAPIŞTIRIP,BÜTÜN BU YAZILIMINIZI KULLANAN BEN VE DİĞER FORM ÜYELERİNE YAZILI OLARAK LÜTFEN ANLATIRMISINIZ?
BAŞARI,SAĞLIK MUTLULUK DİLEK VE SAYGILARIMLA.
TANAL
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1772
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Ocak.2009 Saat 16:46
merhaba,
barkod numarası bölümüne ürünün barkod numarası girilecek, açıklamaya ise ürünün adı girilecek. sonrasında aşağı ok ile sürekli yeni satır açılıp aşağıya doğru devam edilebilir. ve bir önceki cevapta da bahsettiğim gibi program özel olarak barkod basım kağıtları için tasarlanmamış fakat A4 ebatlarında her türlü kağıt türü için ayarlama yapılabilir. programdaki rapor ayarları bölümünden bahsettiğim ayarlama yapılabilir. bu kısmı birazda deneme yanılma ile çözmeniz gerekmekte. yazılım için ince ince inanız doküman hazırlama imkanım yok. kullanıcı birazda denme yanılma ile birşeyleri yapmayı denemesi gerekiyor.
iyi çalışmala dilerim...
Yukarı Dön
tanal Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 10.Ocak.2009
Bulundugu Yer: İSTANBUL
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı tanal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Ocak.2009 Saat 13:42
teşekkürederim, inşallah,imtihanlarınız bitince,sömestre tatilinizde, sizin kullandiğniz,A4 Brüt ölçüsündeki kağıda 1 sayfada 3 sıra yanyana sütünda hangi ölçülerderi kullandığınızı anlatırsınız,Çünkü sizin kullandığınız ve denediğniz ölçüleri kullanacağım,ilerde de bazı sorularım olacak,çünkü eksik bilgi daima hata yaptırır,zamandan ve maddi bakımdanda da kayıpettirir.
Sanıyorum,yazılımınızda, barkod numarası ile beraber aynı anda da mesela ad,soyadı,posta ikametgah veya iş adresi bir arada yazılıyormu yazılmıyormu?Derslerinizde başarılar
saygılarımla
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1772
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Ocak.2009 Saat 18:40
merhabalar,
ilginize teşekkür ediyorum. programda barkod numarası yanında bulunan açıklama bölümüne istediğiniz bilgiyi girebilirsiniz. gireceğiniz bilgi uzunluğu en fazla 90 karakter olabilir. okul sanırım 2-3 yıl önce bitti. bende şimdi tam hatırlayamadım :) kolay gelsin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,109 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]