TL YE GEÇİŞ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
remzice
Newbie Kayıt Tarihi: 14.Kasim.2014 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: TL YE GEÇİŞ Gönderim Zamanı: 18.Kasim.2014 Saat 14:34 |
MERHABA FATURA KESME PROGRAMINDAKİ KURUŞ HANESİNDE 3 RAKAM VAR.
BUNU 2 RAKAMA DÜŞÜREBİLİRMİYİZ?
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Ocak.2009 Saat 21:07 |
merhaba, yazınızdan sonra tekrar inceledim bir hata göremedim. ekran görüntüsü çekip gönderebilirmisiniz. kolay gelsin.
|
|
majesty
Newbie Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Bulundugu Yer: İstanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Ocak.2009 Saat 12:32 |
Murat bay mrb ben basit fatura programı kullanıyorum uzun zamandır ama TL ye geçtikten sonra yeni sürümünü yükledik ama kdv hesaplama yapamıyorum neden böyle bi sorun olduğunu öğrenebilirmiyim.
Saygılarımla..
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Ocak.2009 Saat 18:54 |
datakent.com dan programın TL sürümünü indirebilirsiniz. |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Ocak.2009 Saat 10:46 |
merhaba, ücretsiz programlar fırsat oldukça geliştirilmekte. ay içerisinde muhtemelen düzeltilecektir.
|
|
epivates
Newbie Kayıt Tarihi: 03.Ocak.2009 Bulundugu Yer: İSTANBUL Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Ocak.2009 Saat 17:36 |
merhaba
2009 itibari ile tl ye geçtik faturalardaki ytl ve ykr leri nasıl tl ve kr olarak değiştireceğiz
yardımcı olursanız sevinirim
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |