Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Fatura Takip (Basit)
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: TL YE GEÇİŞ
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

TL YE GEÇİŞ

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
epivates Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 03.Ocak.2009
Bulundugu Yer: İSTANBUL
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı epivates Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: TL YE GEÇİŞ
    Gönderim Zamanı: 03.Ocak.2009 Saat 17:36
merhaba
 
2009 itibari ile tl ye geçtik faturalardaki ytl ve ykr leri nasıl tl ve kr olarak değiştireceğiz
 
yardımcı olursanız sevinirim
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1714
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Ocak.2009 Saat 10:46
merhaba, ücretsiz programlar fırsat oldukça geliştirilmekte. ay içerisinde muhtemelen düzeltilecektir.
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1714
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Ocak.2009 Saat 18:54

datakent.com dan programın TL sürümünü indirebilirsiniz.

Yukarı Dön
majesty Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009
Bulundugu Yer: İstanbul
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı majesty Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16.Ocak.2009 Saat 12:32
Murat bay mrb ben basit fatura programı kullanıyorum uzun zamandır ama TL ye geçtikten sonra yeni sürümünü yükledik ama kdv hesaplama yapamıyorum neden böyle bi sorun olduğunu öğrenebilirmiyim.
Saygılarımla..
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1714
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16.Ocak.2009 Saat 21:07
merhaba, yazınızdan sonra tekrar inceledim bir hata göremedim. ekran görüntüsü çekip gönderebilirmisiniz. kolay gelsin.
Yukarı Dön
remzice Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 14.Kasim.2014
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı remzice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18.Kasim.2014 Saat 14:34

MERHABA

FATURA KESME PROGRAMINDAKİ KURUŞ HANESİNDE 3 RAKAM VAR.
 
BUNU 2 RAKAMA DÜŞÜREBİLİRMİYİZ?
 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,125 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]