Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Evrak Takip Programi
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: programın tarih bölümü
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

programın tarih bölümü

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
steteskop Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 27.Mart.2008
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı steteskop Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: programın tarih bölümü
    Gönderim Zamanı: 27.Mart.2008 Saat 03:38
öncelikle calışmalarınızda başarılar dilerim çok kullanışlı  bir program olduğunu söylemek isteriim.kullanmakta olduğum bu programın  tarih kısmına ve uyarı tarihi kısmına tarih bilgilelerini elle girme şansımız olamazmı.böyle bir kolaylık sağlanırsa çok seviniriz...yani tarih kısımlarına tarihi elle yazmamız gerekiyor ..bu konuda yardımcı olursanız kurumum adına size minettar kalırım saygılar sunarım......dr.denizmert
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1784
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Nisan.2008 Saat 08:04
merhaba, bu kısımlar kullanıcının elle girişine müsait. kullanıcıya tarih seçimi için takvim sunulmakta fakat takvimi kullanmak zorunluluğu yok.
Yukarı Dön
steteskop Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 27.Mart.2008
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı steteskop Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2008 Saat 09:51
fakat yazmaya başlayınca tuşlar tuşlamaz ay tablosu çıkıyor ben sadece yıl yazmak istiyorum gün olmadan.bu mumkun olamazmı..sadece yıl
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1784
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2008 Saat 10:34

merhaba,

tamam anladım sizi. yılı değiştirmek istiyorsanuz önce boşluk çubuğuna basmanız ve tarih düzenleme moduna girmeniz gerek sonra yön tuşu ile yıla gidebilirsiniz.

Yukarı Dön
steteskop Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 27.Mart.2008
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı steteskop Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2008 Saat 12:00
tarih kutucuğuna girip space basıyorum..yön tuşlarıyla devam ediyorum ama ay ve gün yine oluyor..ben sadece yıl yazsın istiyorum..örneğin.sadece 1995 yazmak istiyorum.yani gecmiş yılları sadece yıl olarak yazmak istiyorum..bu mümkün olamamı..saygılar.....dr.denizmert
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1784
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2008 Saat 15:02
merhaba. tarih kısmına sadece yıl yazma imkanınız mevcut değildir. alan tipi tarih olarak ayarlanmıştır ve yıl-ay-gün girilmek zorundadır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,140 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]