Xp İçin Vista Ekran Koruyucuları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
szaim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 21.Ocak.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 71 |
Alıntı Cevapla
Konu: Xp İçin Vista Ekran Koruyucuları Gönderim Zamanı: 09.Aralik.2007 Saat 04:27 |
Yeni işletim sistemi Vista da olan ekran koruyucularını beğendiyseniz bunu Xp içinde kullanabilirsiniz. Ekte ki paketi indirin. Vista da var olan ekran koruyucularını Xp İşletim Sisteminizde kullanın. 1-Aurora screensaver 2-Bubbles screensaver 3-Mystify screensaver 4-Ribbons screensaver Sıkıştırılmış dosyayı indirdikten sonra.. C:WINDOWSsystem32 klasörü altına açınız. Düzenleyen szaim - 18.Aralik.2008 Saat 18:43 |
|
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Aralik.2007 Saat 10:18 |
şu transparan daireler iyi :)
|
|
szaim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 21.Ocak.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 71 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Aralik.2007 Saat 02:06 |
Haklısınız bende en çok onu beğendim..
|
|
|
|
szaim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Aralik.2007 Saat 11:23 |
Xp İçin Vista Ekran Koruyucuları linkinde sorun olduğu için indirmek isteyen arkadaşlar için yeni indirme linki.. Sıkıştırılmış dosyayı indirdikten sonra.. |
|
|
|
ayberx26
Newbie Kayıt Tarihi: 22.Temmuz.2011 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Temmuz.2011 Saat 05:52 |
ty
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |