Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Barkod Etiket Basim
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: RULO ETİKET BASIMI
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

RULO ETİKET BASIMI

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
crazyblue Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 27.Kasim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı crazyblue Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: RULO ETİKET BASIMI
    Gönderim Zamanı: 27.Kasim.2007 Saat 09:39
 MERHABA;BARKOD ETİKET BASIM PROGRAMINDA TEK SIRALI RULO ETİKETE NASIL BASIM YAPABİLİRİM.BİLEN VEYA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1770
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27.Kasim.2007 Saat 10:32

mrb,

yazılımda rapor ayarları bölümünde sütun sayısı mevcut. sütun sayısını 1 sütuna düşürüp ayarlama ypabilirsiniz.

Yukarı Dön
crazyblue Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 27.Kasim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı crazyblue Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27.Kasim.2007 Saat 10:41

 merhaba;

bendeki programda (barkod etiket basımı 1.3) rapor ayarları sayfasında böyle bir seçenek yok.acaba başka bi versiyondanmı bahsediyoruz.

 

Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1770
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Kasim.2007 Saat 04:13

mrb, yazılımı az önce indirip kurup denedim, tek sütun seçeneği yokmuş ben yanılmışım. iki ve üç seçenekleri var.

Yukarı Dön
ephtal Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 27.Nisan.2008
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı ephtal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27.Nisan.2008 Saat 03:34
BARKOD PROGRAMINI KULLANIYORUM FAKAT EXPORT DOSYASI YOK KISACA YAZDIĞINIZ ÜRÜNLERİN TAM LİSTESİNİ BİR KAĞIDA ALMAK İSTEDİĞİNİZDE O ÜRÜNLERİ BULAMIYORSUNUZ.
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1770
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Nisan.2008 Saat 04:59
merhaba, azılıma export seçeneğide eklendi. www.datakent.com dan yazılımı tekrar indirip kurabilirsiniz. sürüm numarası değiştirilmemiştir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,123 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]