Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Stok Takip & Stok Takip Pro
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: stok girişi
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

stok girişi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
skmo Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 12.Kasim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı skmo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: stok girişi
    Gönderim Zamanı: 12.Kasim.2007 Saat 10:21

stok programında 2000 den fazla işlem yaptım herhangi sorunum yok yanlız bugün işlemlerimi girip kaydet tuşuna bastığımda key violation yazıyor işlem yaptırmıyor ne yapmam gerekiyor

 

saygılarımla skmo

 

Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1772
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Kasim.2007 Saat 10:43

merhaba. bahsi geçen hata genelde eri tabanı bozulmaları sebebiyle oluşan bir hata tipi. yazılım açıkken ani elektrik kesintileri veya virüsler verilere zarar verebiliyor. sorunu onarabilmek için veri tabanlarının gödnerilmesi gerekiyor.

c:\stok\ dizini içerisinde VERİLER adında dizin mevcuttur. bu dizini sıkıştırıp ve şifreleyip rapid veya benzer ibir dosya paylaşım sistemi ile göndermeniz gerekiyor.

Yukarı Dön
skmo Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 12.Kasim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı skmo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Kasim.2007 Saat 10:24

mrb VERİ TABANINI onarıp göndermişsiniz tşk ederim ben açarken kaydet dedim  gönderdiğiniz veri tabanını stok dosyasının içine attım ama olmadı aynı hatayı verdi aynı yazı çıkıyor  tekrar yardımcı olursanız sevinirim çok fazla oluyorum ama özür dilerim şimdiden tşk ler (size veritabanını mynet emailinden göndermiştim)

 

 saygılarımla
      skmo

 

Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1772
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Kasim.2007 Saat 12:56

merhaba,
zip dosyasını verilere taşımak sorununuzu çözmez.
gönderdiğim zip dosysı içerisindeki dosyaları C:\stok\veriler dizinine taşıyacaksınız.

Yukarı Dön
skmo Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 12.Kasim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı skmo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16.Kasim.2007 Saat 04:57

çok teşekkür ederim sağolun oldu

saygı ve sevgilerimle çalışmalarınızda başarılar dilerim tekrar çok tşk

  skmo   

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,109 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]