Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Stok Fatura Cari
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: stok+fatura
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

stok+fatura

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Mesaj
ayhanaytar Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 06.Kasim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı ayhanaytar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: stok+fatura
    Gönderim Zamanı: 06.Kasim.2007 Saat 06:21

açık fatura kesip daha sonra tahsil ediyoruz.tahsilatımızı kayıtlı bakiyeden nasıl düşebiliriz.

ilgilenirseniz memnun olurum

 

ayhan
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1711
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Aralik.2007 Saat 02:40
merhaba, faturayı düzenleme modunda açıp fatura durumunu kapalı yaptığınızda bu işlem stok faturada ki cari modülüne yansıyacaktır.
Yukarı Dön
ayhanaytar Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 06.Kasim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı ayhanaytar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Aralik.2007 Saat 11:44
tam olarak ifade edemedim.bir firmaya bir kaç adet fatura kesiyoruz tahsilatımız fatura tutarı kadar değil toplam bakiyeden bir miktar oluyor.mesela fatura tutarı 520 ytl tahsilatımız 100 veya buna buna benzer oluyor.programa cari hesap eklenemezmi?
ayhan
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1711
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Aralik.2007 Saat 13:46
anladım bir nevi taksitli satış veya düzensiz tahsilah sistemi gibibirşey söylüyorsunuz. stok faturada o yönlü bir işlem mevcut değil.
Yukarı Dön
ayhanaytar Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 06.Kasim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı ayhanaytar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Aralik.2007 Saat 12:19
bu yönde bir düzenleme yalamaz mı?ücretlide olsa.
ayhan
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1711
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2007 Saat 02:10
merhaba, yakın zamanda bu yönlü bir değişiklik yapma imkanım mevcut değil.
Yukarı Dön
ayhanaytar Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 06.Kasim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı ayhanaytar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Nisan.2008 Saat 05:05

MERHABA STOK+FATURA İLE İLGİLİ SORUM VE İSTEĞİM OLMUŞTU

BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMANIZ VARMI?

NE ZAMAN YAPILABİLİR?

PROGRAM İÇİN ÇOK GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

BİRDE STOK KAYDI İÇİN ÇARPI İŞARETİNE İHTİYAÇ DUYUYORUM FAKAT

ÇARPI İŞARETİ ÇIKMIYOR NE YAPABİLİRİM .TEŞEKKÜRLER

ayhan
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1711
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15.Nisan.2008 Saat 01:16
merhaba, yazılıma bahsettiğiniz gibi carinin borcunu bölüm bölüm ödemesi ile ilgili bölüm eklenememiştir. bahsettiğiniz özellik yazılımı dha işlevsel yapacağı kesindir fakat yalnız çalıştığım için yetişmemekte.
Yukarı Dön
delete Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 23.Ekim.2012
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı delete Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23.Ekim.2012 Saat 01:02

stok+fatura  BU PROGRAMI TAMA OLARAK STOK GİRDİKDEN SONRA STOKDAN TEK TEK NASIL DÜŞÜCEZ 

Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1711
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23.Ekim.2012 Saat 18:34

Sayın Delete,

1. Aşama stok kartlarını tanımlarsınız.
2. Aşama Elinizdeki miktarları sisteme tanımlarsınız (Stok İşlemleri >> Yeni Stok Hareketi (Giriş)
3. Aşama Çıkış yapmak için yine stok işlemlerinde bulunan toklu stok çıkışı veya stok çıkışı (tekil) veya fatura menüsünden Yeni Fatura > Satış Faturası  yönergeleriyle çıkış yapabilirsiniz.

iyi günler.

*** Kullandığınız program sürümünü tam olarak iletirseniz menü sıralamasını tam olarak iletebilirim.

Yukarı Dön
delete Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 23.Ekim.2012
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı delete Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ekim.2012 Saat 00:20
çok teşekkür ederim programı deniyorum ...
http://www.disuniti.com
Yukarı Dön
delete Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 23.Ekim.2012
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı delete Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ekim.2012 Saat 00:33
ben   1. Aşama stok kartlarını tanımladım
2. aşama olarak (Stok İşlemleri >> Yeni Stok Hareketi (Giriş)   yaptım 
giriş ve çıkış   hareketlerini görüyorum fakat  çıkan adetleri  giriş adetlerden düştüğünü göremedim :(  oyzuden toplam kalan adedi göremiyorum halen :(
http://www.disuniti.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,125 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]