Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Firma-Müsteri Çek Takip Programi
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: çek takip proğramı yedek alma
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

çek takip proğramı yedek alma

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
ELİF ASLAN Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 29.Ekim.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı ELİF ASLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: çek takip proğramı yedek alma
    Gönderim Zamanı: 29.Ekim.2007 Saat 06:10

iyi günler arkadaşlar çek takip proğramında yedekleme nasıl alınacak.?

yardımcı olursanız sevinirim.alınan yedek proğramı tekrar kurulduğunda nasıl yükeleme  yapıcaz.?

Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1764
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Ekim.2007 Saat 11:07
merhaba, çek takip yazılımı içerisinde yedekleme sistemi mevcut değil. yazılımı yedeklemek için çek takip yazılımınız kapalı iken yazılımı kurduğunuz dizini ( varsayılan olarak "C:\cek_takibi"  dizininde bulunmaktadır ) kendiniz sıkıştırma veya birebir kopyasını alma şekliyle yazılımı yedek alabilirsiniz.
Yukarı Dön
okufa Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 02.Temmuz.2008
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı okufa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Temmuz.2008 Saat 16:29
iyi günler iyi çalışmalar
hemen soruma geçeyim
firma olarak bu programı sisteme entegre etmek istiyoruz. daha doğrusu çek takibinin bu şekilde daha düzgün işleyeceğine inanıyorum. ama ileride sorunla karşılaşmamak, karşılaşırsam en az zararla kurtulmak için yedekleme önemli. yaptıklarımı anlatırsam
kurulum ve deneme verileri girdikten sonra programı kaldırdım. daha sonrasında c:\cek_takibi dizinini başka biryere kopyalayarak asıl dizini sildim. daha sonrasında yeni kurulum yaptım ama daha dizini kopyalamadan programı açtığımda verilerin durduğunu gördüm. sanırım program verileri başka bir yere kaydediyor. nereye kaydedildiğini öğrenmek istiyorum. umarım yeterince açıklayabilmişimdir. cevap için şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1764
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Temmuz.2008 Saat 11:50
merhaba, yazılımı ekle kaldırdan kaldırmanız yazılımın verilerini silmez. yazılımı ekle kandırdan sildikten sonra kurulu olduğu dizinide kendiniz silmeniz gerkeiyor.
Yukarı Dön
ukaratac Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 08.Mart.2009
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 9
  Alıntı ukaratac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Mart.2009 Saat 22:28
YEDEKLEMEYI dedıgınız gıbı yaptım . fakat butun  verıler sılındı yenı bılgısayarımda eskı bılgısayarım  gorunmuyor artık . sadece 2007 yılında yaptıgım gırdıler gozukuyor . 2008 ve 2009  gorunmuyor. LUTFEN YARDIM EDIN ...
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1764
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 07:11
yedekelem yapmanın programı silmesiyle bir ilgisi yoktur. ikinci konuda yedekleme yapmak için kök dizinin bir yere kopyalanması veya sıkıştırılıp kopyalanması söylenmiş. bu şekilde verilerin silinmesinin söylenmesi ilgisiz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,125 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]