Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Stok Takip & Stok Takip Pro
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: STOK TAKİP 1.5 HAKKINDA LÜTFEN ACİLYARDIM
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

STOK TAKİP 1.5 HAKKINDA LÜTFEN ACİLYARDIM

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
one_crazy Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 30.Temmuz.2007
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı one_crazy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: STOK TAKİP 1.5 HAKKINDA LÜTFEN ACİLYARDIM
    Gönderim Zamanı: 30.Temmuz.2007 Saat 03:34

İyi günler;

Stok Takip 1.5 programınızı indirdim ve yaklaşık 1 haftadan beri kullanmaktayım. yanlız bu programda benim çözemediğim bir konu var. Sırasıyla Stok Hareketleri- Yeni Stok Hareketi- Hareket Listesi-Raporlar-Stok Listesi1(Giriş Çıkış) menüsünden rapor aldıgım taktirde girişi ve cıkışı yapılmış olan ürünleri aynı satır üzerinde degilde ilk sütunda G ve Ç olarak görebiliyorum. Ben fiyatlarla ilgilenmeyip sadece stoklarla ilgilendiğim için girişi ve cıkışı yapılan bir ürünün giriş ve çıkış miktarını ve şuanda mevcut durumunu tek satır halinde görmek için ne yapmam gerekir. böyle bir olanagım varmı. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı zamanda Stok Takip 1.5 programında tek server üzerine kurarak başka bilgisayarların yeni kullanıcı oluşturarak programa giriş yapmasına olanak varmı.

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1770
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31.Temmuz.2007 Saat 04:47
stok girişlieri > stok bilgi düzenleme > raporlar > Stok bakiye listesi ( xx )
Yukarı Dön
Arzu Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 08.Subat.2008
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı Arzu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Subat.2008 Saat 08:10

merhaba, ben de stok programınızı kullanmaya çalışıyorum.Fakat gireceğim ürün örneğin 35 parça 800 m2 gibi .Dolayısı ile iki birim ve iki değerinde kontrolünü  yapabilmem gerekiyor.Ben sadece m2 olarak kullanabiliyorum.Bunun bir yolu var mı?

 

Yukarı Dön
Arzu Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 08.Subat.2008
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı Arzu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Subat.2008 Saat 08:56
NE ZAMAN CEVAP ALABİLİRİM?
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1770
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Subat.2008 Saat 12:55

Merhaba,

bir üründe iki ayrı birim tanımlama özelliği yazılımda mevcut değildir,

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,109 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]