Accsess Gelişmiş Tablolar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
turknetyazilim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |
Alıntı Cevapla
Konu: Accsess Gelişmiş Tablolar Gönderim Zamanı: 01.Ocak.2009 Saat 16:17 |
Merhaba Google ve Programlama Kitablarımı Turladıyıta aradığımı bulamayınca
Oturdum Kendim buldum.
Aşağıda Dtm adında bir datamodül kullanıldı
ve Varsayılan Q2 AdoQuery nesneside bir Veritabanına Bağlı olduğunuzı sayıyorum
Burda Benim Anlatmak istediğim aslında çalışma anında METIN adında acssess de Not tipinde bi alan
ve yine DOSYA adında OleNesnesi Tipinde bi alan oluşturmak...
Bu OleNesnesini Tipindeki Alan Paradoxda Blob ALanlara Karşılık Geliyor.Ve Dosya Resim vs Yükleyebiliyorsunz 2 Gb VeriBoyutuna Kadar
Yine Memo Tipindeki alanda 2Gb Veritipinde Olabiliyor.Her Bir Kütüphane dolusu kitapdaki bilgiyi alır
with DTM.Q2 do begin Close; SQL.Clear; SQL.Text:='CREATE TABLE Bilgiler '+ '(SrNO CHAR(25),'+ 'GOGUS_NO int,'+ 'LISANS_NO CHAR(25),'+ 'ADI CHAR(25),'+ 'SOYADI CHAR(25),'+ 'DOGUM_TARIHI DATE,'+ 'KLUBU CHAR(50),'+ 'GRUBU CHAR(100),'+ 'YUZME CHAR(9),'+ 'BISIKLET CHAR(8),'+ 'YUZME_BISIKLET CHAR(8),'+ 'KOSU CHAR(8),'+ 'FARK CHAR(8),'+ 'TOPLAM CHAR(8),'+ 'TEMP_YZM CHAR(8),'+ 'METIN MEMO,'+ 'DOSYA oleobject,'+ 'PRIMARY KEY(LISANS_NO))'; ExecSQL; end; Not : Alıntı Değildir.Emek Üründür
Yanlız Murat abi anlatımım pek iyi değildir.Sen benim ne demek istediğimi anlamışsındır.Herhalde
Eğer Anlamyan Arkadaşkar olursa daha detaylı anlatabilirim (Tabi Anlatabilirsem) |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Ocak.2009 Saat 11:54 |
kısacası delphi adoquery nesnesi ile access dosyasına yeni bir tablo ekleme örneğide diyebiliriz
Düzenleyen murat turan - 03.Ocak.2009 Saat 11:54 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |