Medula V3 Bağlatı Sorunu (Acil) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hunter19
Newbie Kayıt Tarihi: 23.Mart.2012 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Konu: Medula V3 Bağlatı Sorunu (Acil) Gönderim Zamanı: 23.Mart.2012 Saat 04:41 |
Arkadaşlar ben c# yeni başladım visual 2010 web service olarak http://saglikt.sgk.gov.tr/medulaws/s...Islemleri.wsdl wsdlini ekledim sonra hasta kabul metodu yazıyorm hata veriyor.Medula v3 bilen varsa yardım etsin hatam nerde?
String tesisKOdu = "123456"; String user = "43000418000"; String pas = "123456"; int i = Convert.ToInt32(tesisKOdu); HastaKabulIslemleriClient k = new HastaKabulIslemleriClient(); k.ClientCredentials.UserName.UserName = user; k.ClientCredentials.UserName.Password = pas; ProvizyonGirisDVO giris = new ProvizyonGirisDVO(); giris.saglikTesisKodu = Convert.ToInt32(tesisKOdu); giris.hastaTCKimlikNo = "***********"; giris.sigortaliTuru = "2"; giris.bransKodu = "1148"; giris.devredilenKurum = "2"; giris.provizyonTarihi = "22.03.2012"; giris.provizyonTipi = "N"; giris.takipTipi = "N"; giris.tedaviTuru = "A"; giris.tedaviTipi = "1"; k.InnerChannel.OperationTimeout = new TimeSpan(0, 0, 240); ProvizyonCevapDVO cevap = k.hastaKabul(giris); MessageBox.Show(cevap.sonucKodu); Düzenleyen hunter19 - 15.Subat.2015 Saat 22:56 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |