Linux Fedora Core 6 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AfterLife
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Kayıt Tarihi: 31.Ekim.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 418 |
Alıntı Cevapla
Konu: Linux Fedora Core 6 Gönderim Zamanı: 06.Aralik.2006 Saat 12:10 |
download: ftp://falkor.skane.se/pub/mirrors/fedora/core/6/i386//iso/FC -6-i386-DVD.iso Düzenleyen AfterLife - 06.Aralik.2006 Saat 12:12 |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2006 Saat 10:08 |
benden hızlı davranmışsın :)
bak ama ilave edeyim 3D masa üstü ve pencere sistemi için; http://fedora-xgl.blogspot.com/2006/05/howto-install-compiz- and-xgl-on-fedora.html inceleyin kurun ve 3D pencere sistemi nasıl oluyor bir görün. bu bölüme 3d ile ilgili video linkleri göndermiştim. Düzenleyen administrator - 07.Aralik.2006 Saat 10:12 |
|
AfterLife
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Kayıt Tarihi: 31.Ekim.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 418 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2006 Saat 06:15 |
Farketmez Ha sen ha ben ikimiz bir bütünüz zati
|
|
rapstar_mehmet
Newbie o-cool Kayıt Tarihi: 22.Kasim.2006 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 169 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2008 Saat 16:32 |
İkinizinde eline sağlık teşekkürler.Bunları Linux kullanan arkadaşlara verdim çok beğendiler.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |