|  | 
| ACİLLL ...Ölçüler Hk. | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| saltanataeb   Newbie   Kayıt Tarihi: 11.Mart.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Konu: ACİLLL ...Ölçüler Hk. Gönderim Zamanı: 11.Mart.2009 Saat 12:56 | 
| 
    MErhabalar BASİT FATURA  PROGRAMINI KULLANMAK İSTİYORUM..YAZICIMIN MODELİ PANASONİC KX-P1150...FATURA YAZDIRDIĞIM ZAMAN ÖLÇÜLER AYARLANMADIĞI İÇİN YAZILAR KAYIK ÇIKYOR::KONUYLA ALAKALI ACİL YARDIM İSTİYORUM..
 ve 8 KALEMDEN BAŞKA EKLEME YAPABİLYORMUYUZ...  | |
|  | |
| Guests   Guest   |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11.Mart.2009 Saat 14:21 | 
| 
   merhaba,
 basit fatura için rapor ayarları bölümünden alanların x ve y koordinatlarını ayarlamanız gerekiyor. Basit fatura programında satır sayısı limitlidir yazılımın ücretli sürümünde limitleme yoktur ücretli programı denemek isterseniz http://www.datakent.com/stok_cari_fatura.asp  adresini ziyaret edebilirsiniz. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |