|  | 
| yardımınıza ihtiyacım var | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| LorD   Newbie     Kayıt Tarihi: 25.Aralik.2010 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Konu: yardımınıza ihtiyacım var Gönderim Zamanı: 25.Aralik.2010 Saat 18:11 | 
| 
   programınız çok güzel  ellerinize sağlık  yapan arkadaşın klavyesi dert görmesin  
 ben programı barkot basımı için değilde  sadece yazıcı ayarlarını daha kolay ayarlıyabilmek için   kullanıyorum  ama  benim bir sorunum var oda su  barkot basarken şerit sticer kullanıyorum  bir kerede en az 50 adet barkot basıyorum  basım yaparkende  1 er boşluk bırakarak yazıyor bunu bir türlü ayarlıyamadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim   | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 26.Aralik.2010 Saat 10:27 | 
| 
   Merhaba, dün peşi sıra şeritli 100 civarı barkod bastık, bir tek atlama dahi yapmadı. ayarlar diğer şirketteki bilgisayarda kaldı. Bu ayarları ekran görüntüsü olarak gönderirim.  Düzenleyen murat turan - 26.Aralik.2010 Saat 10:27 | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 26.Aralik.2010 Saat 14:14 | 
| ayarlar aşağıdaki gibi. bu ayarlarla argox barkod etiket basım yazıcısından tek sütunlu şeritlerdne 100 civarı peşi sıra baskı aldım. bit atlama veya aksaklık olmadı. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |