|  | 
| İmza tarihi ve saati | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| gezginc   Newbie   Kayıt Tarihi: 09.Ekim.2017 Bulundugu Yer: aksaray Online: Sitede Değil Gönderilenler: 32 |  Alıntı  Cevapla  Konu: İmza tarihi ve saati Gönderim Zamanı: 12.Subat.2018 Saat 12:44 | 
| 
   Merhabalar giden evrak dijital imzalandığı zaman kontrol parametresinin yanına imzaladığı tarih ve saati eklemek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz? 
 | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05.Mart.2018 Saat 09:00 | 
| 
   Bunun nasıl olacağı hatrımda yok ve kaynak kodları açıp incelemeyede fırsatım yok ne yazıkki. | |
|  | |
| gezginc   Newbie   Kayıt Tarihi: 09.Ekim.2017 Bulundugu Yer: aksaray Online: Sitede Değil Gönderilenler: 32 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08.Mart.2018 Saat 07:28 | 
| 
   Murat bey işleriniz yoğundur anlıyorum sizi benim aklıma ilk gelen @Evrak_Tarihi komutu benzeri olarak düşündüm ama kodlamadan anlamadığım için yapamadım.
    | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09.Mart.2018 Saat 12:10 | 
| 
   o parametre evrağın tarihini içeriyor, dijital imza tarih ve saatini değil. Sanıyorum giden evrak parametrelei arasında dijital imzalama zamanı mevcut değildir. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |