index is out of date hatası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deLidoLushey
Newbie Kayıt Tarihi: 15.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: index is out of date hatası Gönderim Zamanı: 15.Ocak.2008 Saat 03:06 |
cd takip programım hata veriyo diğer konuda verdiğiniz linkten veriler klasörünü indirdim ama şifre istiyor şifresi ne bu winzipLi dosyanın aciL yardım eder misinizzzzz. . . |
|
oscar
Newbie Kayıt Tarihi: 14.Agustos.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Ocak.2008 Saat 16:05 |
merhaba; Ben kullanıcıyım şifresini benden almayacaksınız.bu konuda datakent murat turan bey size yardımcı olabilir.yedek alıyorsanız sürekli yedekleri geri yükleyebilirsiniz |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Ocak.2008 Saat 03:33 |
merhaba, kullanıcılara gönderdiğim dosyalara şimdiye kadar şifre koyduğumu hatırlamıyorum, hangi eposta ile bana dosyaları ilettiniz veya hangi isimle size eposta iel dosyayı gönderdim, arşive bakabilirim.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |