geri yukleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
salih
Newbie Kayıt Tarihi: 19.Eylül.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: geri yukleme Gönderim Zamanı: 20.Eylül.2007 Saat 07:02 |
ücretsiz olan evrak takip programını kullanıyorum cokm tesekkur ederım guzel bır program. benım sorunum sıstem yedeklemesını disket'e yapıyorum geri yuklucem zaman yuklenmıyor bu konuda yardımcı olursanız sevınırım |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Eylül.2007 Saat 09:37 |
merhaba, yedek alırken tam olarak nereyi yedek aldınız, dönemleri mi? yazılımı köküyle mi? eğer köküyle yedek aldı iseniz kökü aynen C:\sürücüsüne kopyalayıp içerisindeki evrak takip uygulama dosyasını çalıştırıp verilerinizi görebilir ve kulalnmya başlayabilirsiniz. eğer sadece (kullanıcılar hariç) verileri yedek almış iseniz yedeklerinizi buradan gönderin kapetkeyip size geri gödnereyim. çünkü anlatması biraz uzun.
|
|
yavuz20
Newbie Kayıt Tarihi: 16.Subat.2015 Bulundugu Yer: BOLU Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Subat.2015 Saat 13:55 |
ÇEK TAKİP KULLANIYORUM ÜCRETSİZ
BİR ANDA BOŞALDI BİLGİLER KAYIP TEKRAR KURAMDIN NASIL BULURUM,
|
|
YAVUZ20
|
|
yavuz20
Newbie Kayıt Tarihi: 16.Subat.2015 Bulundugu Yer: BOLU Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Subat.2015 Saat 14:43 |
ındex is out of date. Table: C: \cek_takibi\Veriler\firma_çek.db hatası veriyor nasıl bir hata hiç kayıtlı evrakları göremiyorum
|
|
YAVUZ20
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Subat.2015 Saat 08:04 |
index is ..... hatasını forumda genel olarak aratırsanız çözüme ulaşabilirsiniz.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |