|  | 
| Stok Hareket Gezgini | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| muminoglum   Newbie   Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013 Bulundugu Yer: Türkiye Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |  Alıntı  Cevapla  Konu: Stok Hareket Gezgini Gönderim Zamanı: 29.Ocak.2013 Saat 20:53 | 
| 

Stok Hareket Gezginine girdiğimde sadece Stok Kodu sütunu görünüyor; diğer sütunlar gitmiş.. Bunu nasıl düzeltebilirim  Düzenleyen muminoglum - 29.Ocak.2013 Saat 20:57 | |
|  | |
| muminoglum   Newbie   Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013 Bulundugu Yer: Türkiye Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29.Ocak.2013 Saat 20:58 | 
| 
   REsim görünmüyor nedense. Kopyalaıp yapıştırdım olmadı. REsim ekle olarak da denedim ama ekleyemiyor..
    | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2013 Saat 10:54 | 
| 
   Merhaba, stok grid ayarlarının tutulduğu dosyayı silerseniz düzelecektir. Bahsettiğim dosya, programı kurduğunuz klasörde GRIDAYARLARI adında bir dosya göreceksiniz. Program kapalı iken bu işlemi yapınız.
    | |
|  | |
| muminoglum   Newbie   Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013 Bulundugu Yer: Türkiye Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2013 Saat 07:59 | 
| 
   teşekkür ederim!
    | |
|  | |
| muminoglum   Newbie   Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013 Bulundugu Yer: Türkiye Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 01.Mart.2013 Saat 21:07 | 
| 
   stok hareket gezgininde giriş çıkışları kontrol ederken ekranın altında giriş ve çıkış toplamları görünmüyor.. Metre ,(mt) cinsinden tanımlama yapmıştım; acaba toplam almad bir sıkıntı mı oluyor?
    | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 02.Mart.2013 Saat 13:35 | 
| 
   Merhaba, sizdeki yazılımın tam sürüm numarasını bana yazabilir misiniz? bendeki seride stok hareket gezgininde sayfa altında giriş ve çıkıp toplamları görünüyor ama birimsel gruplama sistemde mevcut değildir.
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |