ACİL YARDIM AÇILMIYOR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dandunferrari
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 13.Aralik.2010 Bulundugu Yer: MUĞLA Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: ACİL YARDIM AÇILMIYOR Gönderim Zamanı: 13.Aralik.2010 Saat 13:19 |
BİLGİSAYARIM KİLİTLENİP KENDİ KENDİNE RESTART YAPTI. BU ARADA KASA PROGRAMI AÇIKTI. BİLGİSAYARI TEKRAR ÇALIŞTIRDIM, AMA KASA PROGRAMINA GİREMİYORUM. RESİMDEKİ GİBİ 3 HATA MESAJI ÇIKIYOR NE YAPABİLİRİM LÜTFEN YARDIM EDİN. |
|
dandunferrari
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 13.Aralik.2010 Bulundugu Yer: MUĞLA Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Aralik.2010 Saat 09:17 |
Lütfen yardım edecek kimse yokmu, yoksa bu forum bu programların yapımcılarına ait değilmi? başka nereden yardım alabilirim bunu bilen varsa söylesin lütfen ...
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Aralik.2010 Saat 16:09 |
Merhaba arkadaşım, hatalar ve çözümlerde hata mesajına ait çözüm mevcuttur. Hatalar ve çözümler kısmından INDEX IS OUT OF DATE hatasını bakarmısınız. 2 veya 3. sayfada olması gerekiyor.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |