stok takibi prg hata oluştu acilll |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hayrettin
Newbie Kayıt Tarihi: 08.Ocak.2009 Bulundugu Yer: tokat Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Konu: stok takibi prg hata oluştu acilll Gönderim Zamanı: 08.Ocak.2009 Saat 10:41 |
stok takip programını kullanıyordum ancak şimdi bir hata veriyor ve tüm stok listem kayboldu
yedeklemeden tekrar geri aldım ancak yine aynı şekilde sorunum devam ediyor. hata kodu olarak ise unknown internal operating system error. table:c\stok\veriler\klncblg.db hatasını veriyor ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
|
|
hayrettin
|
|
Guests
Guest |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Ocak.2009 Saat 14:14 |
merhaba. hatada adı geçen dosyayı gönderebilirmisiniz. dosyayı incelememiz gerekiyor.
dosyayı dosya paylaşım sitelerinden hernagi birisine gönderim download adresini buraya yazabilirsiniz.
|
|
hayrettin
Newbie Kayıt Tarihi: 08.Ocak.2009 Bulundugu Yer: tokat Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Ocak.2009 Saat 09:45 |
duygu hanım mrb stok programında oluşan hata için programın tamamını sıkıştırıp gönderiyorum ancak benim programımda veri tabanı bedelli ve bedelsiz olmak üzere iki adettir. dosya adını veriler olarak düzelttiğim dosya databasesini oluşturuyor yani bedelli stok üzerinden çalışacağim zaman diğer databaseyi bedelsiz, bedelli databaseyi VERİLER olarak değiştirince diğer stok üzerinden çalışıyorum ikisinde de aynı dosyanın hatasını veriyor ilginiz için teşekkürler kolay gelsin gönderdiğim link:
|
|
hayrettin
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Ocak.2009 Saat 22:06 |
merhaba hayrettin bey, gönderdiğiniz programı çalıştırdım. herhangi bir hata vermedi. her iki durumdada deneme yaptım ve tabloları da kontrol ettirdim. kolay gelsin.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |