TreeView Kullanımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
turknetyazilim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |
Alıntı Cevapla
Konu: TreeView Kullanımı Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2008 Saat 08:49 |
Merhaba TreeView Kullanımı Hakkında Bir Örnek Göstermek istiyorum.Başka örneklere de baktım Böle güzelini Bulamadım.Delphinin helpinde(Yardımında) dan aldım.
Örnek İngilice... Türkçeye çevirip gördericem. şimdilik Bununla idare edin.
Bu örneğe Delphi çalıştırdıktan sonra Help->Delphi Help->Bul Sekmesine Geçtikten sonra
TreeView1 yazmanız Yetecektir.Orda C++ ve Delphi için örnekler var. procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
//The following example demonstrates how to add nodes and child nodes to a TTreeView control. var MyTreeNode1, MyTreeNode2: TTreeNode; begin with TreeView1.Items do {Add another root node} {Change MyTreeNode2 to ChildNode2 } {Add another child to ChildNode2, after ChildNode2a } {add another root node}
Uygulama ->>http://rapidshare.com/files/167486507/TreeView_Kullanimi.rar.html
Kolay Gelsin
İyi Çalışmalar
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |