stok+fatura |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
ayhanaytar
Newbie Kayıt Tarihi: 06.Kasim.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Konu: stok+fatura Gönderim Zamanı: 06.Kasim.2007 Saat 06:21 |
açık fatura kesip daha sonra tahsil ediyoruz.tahsilatımızı kayıtlı bakiyeden nasıl düşebiliriz. ilgilenirseniz memnun olurum
|
|
ayhan
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Aralik.2007 Saat 02:40 |
merhaba, faturayı düzenleme modunda açıp fatura durumunu kapalı yaptığınızda bu işlem stok faturada ki cari modülüne yansıyacaktır.
|
|
ayhanaytar
Newbie Kayıt Tarihi: 06.Kasim.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Aralik.2007 Saat 11:44 |
tam olarak ifade edemedim.bir firmaya bir kaç adet fatura kesiyoruz tahsilatımız fatura tutarı kadar değil toplam bakiyeden bir miktar oluyor.mesela fatura tutarı 520 ytl tahsilatımız 100 veya buna buna benzer oluyor.programa cari hesap eklenemezmi?
|
|
ayhan
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Aralik.2007 Saat 13:46 |
anladım bir nevi taksitli satış veya düzensiz tahsilah sistemi gibibirşey söylüyorsunuz. stok faturada o yönlü bir işlem mevcut değil.
|
|
ayhanaytar
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Aralik.2007 Saat 12:19 |
bu yönde bir düzenleme yalamaz mı?ücretlide olsa.
|
|
ayhan
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2007 Saat 02:10 |
merhaba, yakın zamanda bu yönlü bir değişiklik yapma imkanım mevcut değil.
|
|
ayhanaytar
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Nisan.2008 Saat 05:05 |
MERHABA STOK+FATURA İLE İLGİLİ SORUM VE İSTEĞİM OLMUŞTU BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMANIZ VARMI? NE ZAMAN YAPILABİLİR? PROGRAM İÇİN ÇOK GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BİRDE STOK KAYDI İÇİN ÇARPI İŞARETİNE İHTİYAÇ DUYUYORUM FAKAT ÇARPI İŞARETİ ÇIKMIYOR NE YAPABİLİRİM .TEŞEKKÜRLER |
|
ayhan
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Nisan.2008 Saat 01:16 |
merhaba, yazılıma bahsettiğiniz gibi carinin borcunu bölüm bölüm ödemesi ile ilgili bölüm eklenememiştir. bahsettiğiniz özellik yazılımı dha işlevsel yapacağı kesindir fakat yalnız çalıştığım için yetişmemekte.
|
|
delete
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 23.Ekim.2012 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23.Ekim.2012 Saat 01:02 |
stok+fatura BU PROGRAMI TAMA OLARAK STOK GİRDİKDEN SONRA STOKDAN TEK TEK NASIL DÜŞÜCEZ |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23.Ekim.2012 Saat 18:34 |
Sayın Delete, 1. Aşama stok kartlarını tanımlarsınız. iyi günler. *** Kullandığınız program sürümünü tam olarak iletirseniz menü sıralamasını tam olarak iletebilirim. |
|
delete
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24.Ekim.2012 Saat 00:20 |
çok teşekkür ederim programı deniyorum ...
|
|
http://www.disuniti.com
|
|
delete
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24.Ekim.2012 Saat 00:33 |
ben 1. Aşama stok kartlarını tanımladım
2. aşama olarak (Stok İşlemleri >> Yeni Stok Hareketi (Giriş) yaptım giriş ve çıkış hareketlerini görüyorum fakat çıkan adetleri giriş adetlerden düştüğünü göremedim :( oyzuden toplam kalan adedi göremiyorum halen :(
|
|
http://www.disuniti.com
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |