format sonrası eski bilgilerin girilmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
35mmt35
Newbie Kayıt Tarihi: 02.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: format sonrası eski bilgilerin girilmesi Gönderim Zamanı: 04.Haziran.2014 Saat 12:32 |
merhabalar, 6 aralık 2010 yılında sizden vcd takip programı ile ilgili destek istemiştim sağolun cevapladınız ve sorunumu hallettim. bugün itibariyle aynı şekilde bilgisayara format atıldı xp olan işletim sisteminden windows 7 işletim sistemine geçildi. elimde son yedekleme olmasına rağmen söylenilen işlemleri yapıp veriler dosyasını temizleyip son yedeklemeye ait zipli dosyadaki bilgileri veriler dosyasına çıkartmama rağmen son durumu göremiyorum. bir hatamı yapıyorum yoksa işletim sisteminin farklı olmasındanmıdır bilemiyorum. elimde kök dizini ile yedeklemede mevcut bulunmaktadır. konu ile ilgili yardım ederseniz sevinirim. uzaktan yardım (teamwiever) lada sorunumu hallederseniz memnun olurum. sevgi ve saygılarımla.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Agustos.2014 Saat 05:03 |
Merhaba, verileri görmemesinin olası sebepleri:
- www.datakent.com/programlar/bde51.exe nin kurulmamış olması - windows 7 de güvenlik seviyesi (kullanıcı denetimi) orta veya üst sınırda ise yetki sebebi ile açılışta hata ve verilerin görüntülenememesi ( programa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırılabilir )
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |