İmza tarihi ve saati |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gezginc
Newbie Kayıt Tarihi: 09.Ekim.2017 Bulundugu Yer: aksaray Online: Sitede Değil Gönderilenler: 32 |
Alıntı Cevapla
Konu: İmza tarihi ve saati Gönderim Zamanı: 12.Subat.2018 Saat 12:44 |
Merhabalar giden evrak dijital imzalandığı zaman kontrol parametresinin yanına imzaladığı tarih ve saati eklemek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Mart.2018 Saat 09:00 |
Bunun nasıl olacağı hatrımda yok ve kaynak kodları açıp incelemeyede fırsatım yok ne yazıkki.
|
|
gezginc
Newbie Kayıt Tarihi: 09.Ekim.2017 Bulundugu Yer: aksaray Online: Sitede Değil Gönderilenler: 32 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Mart.2018 Saat 07:28 |
Murat bey işleriniz yoğundur anlıyorum sizi benim aklıma ilk gelen @Evrak_Tarihi komutu benzeri olarak düşündüm ama kodlamadan anlamadığım için yapamadım.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2018 Saat 12:10 |
o parametre evrağın tarihini içeriyor, dijital imza tarih ve saatini değil. Sanıyorum giden evrak parametrelei arasında dijital imzalama zamanı mevcut değildir.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |