Dağıtım gereği ve Bilgi sekmeleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gezginc
Newbie Kayıt Tarihi: 09.Ekim.2017 Bulundugu Yer: aksaray Online: Sitede Değil Gönderilenler: 32 |
Alıntı Cevapla
Konu: Dağıtım gereği ve Bilgi sekmeleri Gönderim Zamanı: 17.Kasim.2017 Saat 11:18 |
Merhabalar yeni giden evrak oluştururken şablondaki dağıtım gereği ve bilgi sekmelerindeki alanlara yazmış olduğum metinler ön izlemede gözükmüyor. Acaba dedim gideceği yeri seçerken dağıtım, bilgi seçeneklerini seçmemiz mi gerekiyor sandım, onuda denememe rağmen yine olmadı.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Kasim.2017 Saat 07:14 |
Merhaba, evrak şablonundan dağıtım gereği alanlarını açmamış olabilirsiniz veya silmiş olabilirsiniz. Varsayılan şablonlarda dağıtım gereği gibi alanlar çıkmaktadır.
|
|
gezginc
Newbie Kayıt Tarihi: 09.Ekim.2017 Bulundugu Yer: aksaray Online: Sitede Değil Gönderilenler: 32 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Kasim.2017 Saat 12:24 |
Teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |