Eski Veriler? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
caner1706
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 12.Haziran.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: Eski Veriler? Gönderim Zamanı: 12.Haziran.2008 Saat 02:16 |
Selam CD - Takip programının V2.3' ünü kullanıyorum. Fakat şöyle bir sıkıntımız var. Yedeklerini aldığımız CD - Takip progrmındaki verilemizi, geri yükleme yaptığımızda göremiyoruz. Bu konuyla ilgili kiminle nasıl görüşebiliriz?
|
|
Ne kadar UL o kadar DL
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Haziran.2008 Saat 02:57 |
merhaba, yedek alırken yazılımı köküyle birlikte ( C:\Takipci ) yedek almamışmıydınız?
|
|
caner1706
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 12.Haziran.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Haziran.2008 Saat 03:02 |
Yok hayır, CD-Takip programında Veri yedeklemeden girdim, Bütün klasörü bölümünü işaretlemedim, dolayısıyla sadece verileri aldığımı düşünüyordum... Ve veriler çok önemli... yaklaşık 200 kişinin bilgisi var...
|
|
Ne kadar UL o kadar DL
|
|
caner1706
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Haziran.2008 Saat 03:04 |
11-06-2008.zip falan gibi bir dosyaya aldık, ancak dediğim gibi kök klasörü yedeklememiştim...
|
|
Ne kadar UL o kadar DL
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |