geçerlilik süresi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
asiikis
Newbie Kayıt Tarihi: 02.Mayis.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: geçerlilik süresi Gönderim Zamanı: 02.Mayis.2008 Saat 06:24 |
mrblar öncelikle başarılar diliyorum ben programı yeni indirdim ve bize faydalı olacağını düşünüyorum ama tereddütlerim var acaba ilerde her hangi bi problem olur da bizi yarı yolda bırakırmı.. bir de kayıt kısmındaki cevap no ve dosya no kısmını nasıl çıkarabiliriz?? veya istek doğrultusunda program yaparmısınız..yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
AfterLife
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Kayıt Tarihi: 31.Ekim.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 418 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayis.2008 Saat 03:37 |
Merhaba, Evrak Takip Programı dikkat ettiyseniz zaten sınırsız ve ücretsiz programlar arasında yer alıyor bu program sınırsız olarak sunulmuştur. Programı incelediyseniz işinizi görüp görmediğini anlaya bilirsiniz. zaten işinizi görüyor, istediğinizi modüller içerisinde mevcutsa sizi yarı yolda bırakmasıda imkansız.Ücretsiz ve sınırlaması olmayarak sunulmuş bir yazılım. İstediğiniz kısımları kaldırmak için yazılımcı ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. telefon ve email adresleri www.datakent.com internet adresinde mevcuttur. İstek doğrultusunda yazılım geliştirilmektedir. Düzenleyen AfterLife - 04.Mayis.2008 Saat 03:40 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |