Edys kurulum hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Musavir
Newbie Kayıt Tarihi: 10.Aralik.2017 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: Edys kurulum hk. Gönderim Zamanı: 10.Aralik.2017 Saat 18:28 |
Merhablar
Edys kurulum yapamadım Kurulum yapmak için bilgisayarda server mı kurulu olması lazım Yoksa sql olması yeterli mi ?
|
|
gezginc
Newbie Kayıt Tarihi: 09.Ekim.2017 Bulundugu Yer: aksaray Online: Sitede Değil Gönderilenler: 32 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Aralik.2017 Saat 22:02 |
Şart mı değil mi bilmiyorum ama 64 bit destekleyen bir işlemcin ve 4 gb de ram Varsa bunun 1 gb sini kullanarak sanal makine oluşturup, Windows server kurarsan daha verimli olur
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Aralik.2017 Saat 19:19 |
Merhaba, eğer çok yığın kullanıcı erişimi olmayacaksa sıradan bir PC de iş görebilir. Bellek en az 4gb olsun.Windows 7 ye dahi kurabilirsiniz, x32 veya x64 her ikiside olabilir. Fakat evraktakip.com da bulunan kurulum videolarındaki sistem Windows Server olduğu için IIS kurulum ve ayarlama kısımları Server dışı işletim sistemlerinde farklılık göstermektedir.
|
|
Musavir
Newbie Kayıt Tarihi: 10.Aralik.2017 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Aralik.2017 Saat 22:20 |
Çok teşekkür ederim vidoe dan baktım server olduğu için normal pc de kuramadım
Çok yoğun kullanım olmayacak 8gb ram 64bit bilgisayar Kurulumda yardımcı olabilir misiniz
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Aralik.2017 Saat 08:51 |
Merhaba, kurulum noktasındaki teknik destekleri ücret dahilinde vermekteyiz.
http://forum.datakent.com/forum_posts.asp?TID=1506 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |