Stok Hareket Gezgini |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muminoglum
Newbie Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013 Bulundugu Yer: Türkiye Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Konu: Stok Hareket Gezgini Gönderim Zamanı: 29.Ocak.2013 Saat 20:53 |
Stok Hareket Gezginine girdiğimde sadece Stok Kodu sütunu görünüyor; diğer sütunlar gitmiş.. Bunu nasıl düzeltebilirim
Düzenleyen muminoglum - 29.Ocak.2013 Saat 20:57 |
|
muminoglum
Newbie Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013 Bulundugu Yer: Türkiye Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Ocak.2013 Saat 20:58 |
REsim görünmüyor nedense. Kopyalaıp yapıştırdım olmadı. REsim ekle olarak da denedim ama ekleyemiyor..
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2013 Saat 10:54 |
Merhaba, stok grid ayarlarının tutulduğu dosyayı silerseniz düzelecektir. Bahsettiğim dosya, programı kurduğunuz klasörde GRIDAYARLARI adında bir dosya göreceksiniz. Program kapalı iken bu işlemi yapınız.
|
|
muminoglum
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2013 Saat 07:59 |
teşekkür ederim!
|
|
muminoglum
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Mart.2013 Saat 21:07 |
stok hareket gezgininde giriş çıkışları kontrol ederken ekranın altında giriş ve çıkış toplamları görünmüyor.. Metre ,(mt) cinsinden tanımlama yapmıştım; acaba toplam almad bir sıkıntı mı oluyor?
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02.Mart.2013 Saat 13:35 |
Merhaba, sizdeki yazılımın tam sürüm numarasını bana yazabilir misiniz? bendeki seride stok hareket gezgininde sayfa altında giriş ve çıkıp toplamları görünüyor ama birimsel gruplama sistemde mevcut değildir.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |