STOK PROGRAMI |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
BORAN
Newbie Kayıt Tarihi: 13.Ekim.2011 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Ekim.2011 Saat 12:39 |
MERHABALAR ,
ÜCRETSİZ STOK PROGRAMINI YÜKLEMİŞTİM BİR SÜRE ÖNCE AMA ŞİFREMİ HATIRLAMIYORUM, NE YAPABİLİRİM?KOLAY GELSİN.
SAYGILAR...
|
|
BORAN
|
|
ozcanozay
Newbie Kayıt Tarihi: 21.Ekim.2011 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Ekim.2011 Saat 11:44 |
Ücretsiz program kullanıcısıyım bu stok programında herhangi bir sınır var mı?
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Ekim.2011 Saat 10:57 |
Boran Bey Merhaba, yazılımı kurduğunuz konumda dbs\ dizini var. bu dizinde KBLG dosyası var. Bunu dosya paylaşım sitesine gönderip adresi buraya azarsanız şifrenizi sıfırlayıp dosyayı size geri gönderebilirim.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Ekim.2011 Saat 10:58 |
Özcan Bey, datakent.com 'da bulunan ücretsiz yazılımlarda hiçbir tarih, kayıt vs.. kısıtı yoktur. Yalnızca telefon, eposta ve msn desteği verilmemekte ve sadece forum'dan destek verilmekte.
|
|
SERDAR74
Newbie Kayıt Tarihi: 30.Nisan.2012 Bulundugu Yer: mersin Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Nisan.2012 Saat 15:06 |
merhaba ben sitenizden ücretsiz olan stok takip proyu indirdim size soracağım
stok kayıt modülünde açıklamalar bölümünü depo veya oda gibi değiştirme şansımız olurmu program için çok teşekkür ediyorum benim idaal bir program emeğinize sağlık |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Mayis.2012 Saat 11:50 |
Merhaba, ücretsiz sunulan sürümlerin gelişimi tamamen durdurulmuştur.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |