![]()  | 

Windows Vista Kurulum -Resimli Anlatım- | 

Yanıt Yaz   
   | 

| Yazar | |

szaim  
   Üye Profili 
    Özel Mesaj Yolla 
    Bu kullanıcıya ait mesajları bul 
    Üyenin Web Sitesie Git 
    Arkadaş Listeme Ekle  
   Newbie  
   Kayıt Tarihi: 21.Ocak.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 71  | 

Alıntı   Cevapla

Konu: Windows Vista Kurulum -Resimli Anlatım-Gönderim Zamanı: 04.Mayis.2007 Saat 10:33  | 

![]() Elimizde olması gerekenler.. ![]() Windows Vista kurulumuna başlamadan önce CD/DVD mizi sürücüye yerleştirelim ve bilgisayarı yeniden başlatalım. Windows otomatik olarak, sabit diskin boş olduğunu görür ve dosyaları yüklemeye başlar. ![]() Şimdi dil seçimi, zaman ve para birimi seçimi yapmalıyız. ![]() İnstall Now butonuna basarak yüklemeyi başlatalım.. ![]() Microsoft Vista seri numarasını girelim. ![]() Lisans sözleşmesini kabul edip Next butonuna basalım.. ![]() Vista'yı uptade etmediğimiz için bu seçenek kapalı. Alltaki Custom ile devam ediyoruz kuruluma. ![]() Hangi diske kurulum yapacağımızı seçip devam ediyoruz. ![]() Bu adım, biraz uzun zaman alacak ve herhangi bir girişi gerektirmiyor sadece bekliyoruz.. Bu arada bilgisayarın bir kaç kez kapanıp açılabilir. ![]() ![]() Vista yüklenmesi hala devam ediyor.. ![]() Yükleme bitmek üzere.. ![]() Yükleme bitiyor.. ![]() Kullanıcı adımızı, şifremizi girelim ve kendimize güzel bir bir resim de seçelim. ![]() Bilgisayar ismini yazalım ve devam edelim. Windows koruma modunu seçeceğimiz ekrandayız. Bize tavsiye edileni seçip devam edelim. ![]() Saat dilimi saat ve tarih ayarlarınıda yazalım ve devam edelim.. ![]() Start butonuna basalım ve devam edelim.. ![]() Windows Vista performans araştırmasını yapıyor, biraz bekleyeceğiz.. ![]() Şimdi başında yazdığımız şifremizi girelim.. ![]() Windos Vista masaüstünü ayarlıyor gene bekleyelim.. ![]() Karşımızda Windows Vistanın ilk ekranı.. Bundan sonrası size kalmış.. Vista'yı araştırmaya devam edebilirsiniz.  | 
 |

![]()  | 
 |
![]()  | 
 |

AfterLife  
   Üye Profili 
    Özel Mesaj Yolla 
    Üyenin Web Sitesie Git 
    Arkadaş Listeme Ekle  
   Admin Group  

Kayıt Tarihi: 31.Ekim.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 418  | 

Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 07.Mayis.2007 Saat 19:08 | 

| 

Eline sağlık Bende kurulum açıklaması yapacaktım ama bana bişey bırakmamıssın 

| 
 |
![]()  | 
 |

szaim  
   Üye Profili 
    Özel Mesaj Yolla 
    Üyenin Web Sitesie Git 
    Arkadaş Listeme Ekle  
   Newbie  
   Kayıt Tarihi: 21.Ocak.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 71  | 

Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 09.Mayis.2007 Saat 03:58 | 

| 

Teşekkürler.. Ama fazla bilgiden de zarar gelmez herhalde  Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi bekleriz.  | 
 |

![]()  | 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz   
   | 

| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  |