Kasa 5.9.1.3 Kullanıma Hazır |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla
Konu: Kasa 5.9.1.3 Kullanıma Hazır Gönderim Zamanı: 30.Aralik.2005 Saat 08:58 |
-Kullanıcı girişinde oluşan hata giderildi. detaylar ve download için http://www.datakent.com adresini ziyaret edebilirsiniz. |
|
imdatB
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 22.Aralik.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Ocak.2006 Saat 03:29 |
Kasa programı önceki sürümlere göre daha hızlı olmuş teşekkür ederim, yalnız üst butonların olduğu yere yedekleme butonu konulsa daha iyi olur, bunu Murat Bey e iletmiştim butonu koyacağını söylemişti.
Neden yedekleme butonu? ben her seferinde kasa programının ana ekranında iken sağ üst köşedeki çarpı işaretine basıp yedekleme işlemlerini seçiyorum, yedekliyorum, sonra geri dönüp programı kapat diyorum, bunun yerine bi yedekleme butonu olsa tek tuşla yedekle derim ve programı kapatırım, böyle daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Programı kapatınca yedekleme seçeneği işaretli kendisi yedekliyor ama, ben yine de kendimde yedeklemek istiyorum. Görüşmek üzere. |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2006 Saat 13:33 |
Haklsınız. bir sonraki sürümde bu ekide göreceksiniz. eklenecekler arasın aklendi.
|
|
imdatB
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 22.Aralik.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23.Ocak.2006 Saat 05:31 |
Ok, Teşekkür ederim.
|
|
Yönetim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 26.Kasim.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Subat.2006 Saat 11:49 |
kasa programına fazla incelemedim güncelleme veya yeni sürüm test et kısmı varmı varsa iyi yoksa koymayı düşünmuyormusun
|
|
AfterLife
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Kayıt Tarihi: 31.Ekim.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 418 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Subat.2006 Saat 08:25 |
Merhaba Kasa Programı Ve diğer programların güncel sürümleri çıktığında forum.datakent.com ve www.datakent.com sitesinde duyurulmaktadır. iyi çalışmalar |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |