cd takip 2.03 versiyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tuncmuzik
Newbie Kayıt Tarihi: 04.Nisan.2010 Bulundugu Yer: zonguldak Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: cd takip 2.03 versiyon Gönderim Zamanı: 04.Nisan.2010 Saat 12:52 |
benim soru num pc ye format atmak zorunda kaldım.cd takip programını hardiskin d sine kurdum.yedeklerinide d ye almıştım.şimdi yedekleri tersine yüklemek istiyorum.nasıl yapabilirim.bütün müşterilerim film kayıtlarım onda idi.şimdiden teşekkürler.tuncmuzik@hotmail.com mail adresim sürekli açık
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Nisan.2010 Saat 07:51 |
bilgisayara sadece bde yi kurun ve exe dosyasının kısayolunu masa üstüne alın. (takipci.exe) yeniden kurmanıza gerek yokdur. |
|
SheLCHuq
Newbie Kayıt Tarihi: 16.Mayis.2011 Bulundugu Yer: Bursa Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Mayis.2011 Saat 02:07 |
S.a Cd takip programını daha önce işyerinde kullanıyordum ancak Windows 7 32 bitti ve şuanda Windows7 64 bite geçtim Cdtakip i kuramıyorum yardımcı olabilirmisiniz? iletişim selcuk_arslan@live.com faceden mesaj atarsanız sevenirim messenger ile aram yok
Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar |
|
SheLCHuq
Newbie Kayıt Tarihi: 16.Mayis.2011 Bulundugu Yer: Bursa Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Mayis.2011 Saat 02:22 |
teşekkürler biraz forumu dolaştıktan sonra atladığım noktayı fark ettim yönetici olarak çalıştırarak sorunu çözdüm |
|
vestt
Newbie Kayıt Tarihi: 05.Nisan.2015 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Subat.2017 Saat 20:11 |
slm hayirli aksamlar olsun firmamda cd dvd kiralama isi yapiyorum program güzelemeginize saglik
ama ayni filimi birisine verdigimde ikinci kisiyede kiraya veriyor kiradan geri gelmeden ayni flim iki kişiye vermese daha iyiolurdu umarim bu sorunu düzeltirsiniz saygilar tsk ler |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Subat.2017 Saat 09:14 |
Merhaba, elinizde aynı filmden dört kopya varsa nasıl olacak? Bu sorun dediğiniz sorundeğildir. Diğer bur durum ise yazılımın gelişim süreci ne yazıkki tamamen durmuş olup, yeni sürümü çıkmayacaktır. İyi çalışmalar.
|
|
vestt
Newbie Kayıt Tarihi: 05.Nisan.2015 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Subat.2017 Saat 20:10 |
slm egrki birden fazla dvd oldugunda örnek 176-1 176-2 176- 3 176-4 gibi numaralndirdim ve
dedigim gibi 176-1 olan dvd müsterideyken ayni filimi tekrar veriyor sorunum budur bu konuda yardimci olabilirsniz sevinirim suan ben cd tkip trsoft v 1 kullaniyorum
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Subat.2017 Saat 08:14 |
programı siteden indirip denedim ve bahsettiğiniz şekilde yazılımda hata mevcuttur. Stok miktarı bir olmasına rağmen ve film kirada gözükmesine rağmen uygulama filmi kiraya verebilmektedir. Bu yazılım çok eski olduğundan arşive kaldırılmış. Arşiv DVD leri de merkez dışında. Kısa vade de bu hatanın onarılması olasılıksızdır. İyi çalışmalar.
|
|
vestt
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Subat.2017 Saat 21:09 |
yine ilgilenirseniz sevinirim inanin büyük bir heyacanla beklemketeyim simdiden tskkürler
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |