Programın farklıbir bilgisayara taşınması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mm_tt
Newbie Kayıt Tarihi: 03.Subat.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Programın farklıbir bilgisayara taşınması Gönderim Zamanı: 03.Subat.2009 Saat 15:48 |
İyi çalışmalar, 1)2 yıldır sizin kasa programınızı kullanmaktayız.Fakat bunu başka bir bilgisaya aktarmak istiyorum,bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. bunu yapmak için izleyeceğim yol ne olmalı, 2) vista yüklü bir bilgisayarda kullanabilirmiyim, 3) bu programı flash bellekte saklayıp işlemlerimi onda tutabilirmiyim. bilgisayarda sürekli kalmasını istemiyorum. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Düzenleyen murat turan - 04.Subat.2009 Saat 08:52 |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Subat.2009 Saat 08:55 |
Merhaba,
eski biglisayarınızda C:\Kasa dizinini aynen yeni bilgisayarınızın C:\ sürücüzüne kopyalayın. www.datakent.com/programlar/bde51.exe programınıda indirip yeni bilgisayarınıza kurun. yeni bilgisayarınıza kopyaladığınız KASA dizini içerisinden KASAPRO dosyasının bir kısayolunu masa üstüne alıp progrmı çalıştırabilirsiniz.
|
|
garagevht
Newbie Kayıt Tarihi: 31.Agustos.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Agustos.2009 Saat 11:31 |
bende farklı bir bilgisayara taşımaya çalıştım fakat galiba başaramadım.kasa açılışta hata veriyo kasa açılış ekranı geliyo fakat şifreyi giriyom açılmıyo.yeni bilgisayar vista yüklü onunla ilgili bişey olabilirmi acaba. şimdiden teşekkürler
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Eylül.2009 Saat 11:05 |
merhaba vista var ise ufak bir ayar yapmak gerek www.datakent.com/vista.pdf dosyasını inceleyip sorunu çözebilirsiniz sanırım.
|
|
ilyas
Newbie Kayıt Tarihi: 06.Haziran.2011 Bulundugu Yer: izmir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Haziran.2011 Saat 17:35 |
merhaba ben kasa takip v7.0 ücretsiz programı kullanıyorum bilgisayarım çöktü winds xp kurulumunu yaptım kasa programının yedeklerim var yeni kurulumu nasıl yapmalıyım
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Haziran.2011 Saat 10:26 |
Merhaba, programın kök klasörünü yedek aldıysanız, aynı klasörü herhangi bir sürücüye taşıyın. www.datakent.com/programlar/bde51.exe dosyasını indirip kurun (windows 7 kullanıyorsanız sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak kurun) kopyaladığınız kasa klasöründeki KASAPRO dosyasının kısayolunu masa üzerine alın ve çalıştırın.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |