YINE FORMAT YINE GIRDILER SILINDI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ukaratac
Newbie Kayıt Tarihi: 08.Mart.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Konu: YINE FORMAT YINE GIRDILER SILINDI Gönderim Zamanı: 29.Aralik.2009 Saat 23:15 |
YINE FORMATTAN SONRA BUTUN GIRDILER SILINDI. (VISTA KULLANIYORUM )NERDE HATA YAPIYORUM
1. FORMATTAN ONCE C: DE BULUNAN CEK TAKIP PROGRAMINI BASKA BIR YERE D: KOPYALADIM 2. FORMATTAN SONRA BDE YI VE CEK TAKIPI KURDUM. 3. D: DE BULUNAN KLASORU OLDUGU GIBI YENI KLASORUN YERINE TAMAMEN GERI COPY PASTE YAPTIM. 4. AMA NE YAZIKKI YINE HICBIR GIRDI GORUNMUYOR. LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ . |
|
Guests
Guest |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Aralik.2009 Saat 16:20 |
merhaba;
vista kullanıyorsanız "yönetici olarak çalıştır "komutunu deneyin vistalarda bu yönlü sıkıntılar olabiliyor.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Nisan.2010 Saat 07:55 |
çek takip yazılımının verileri kurulu olduğu klasörde saklanır. format öncesi program kök dizinini bir yere yedek alıp sadece BDE yi kurmanız ve sonrasında yedek klasörünü istenilen yere taşıyıp klasör içerisindeki uygulama dosyasını kısayol oluşturup çalıştırmanız yeterli olacaktır. visya veya 7 kullanıyorsanız yönetici modda çalıştırmanız gerekiyor.
|
|
rasura
Newbie Kayıt Tarihi: 06.Ekim.2010 Bulundugu Yer: ısparta Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Ekim.2010 Saat 19:32 |
unknown internal operating system error hatası veriyor ne yapmalıyım
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Ekim.2010 Saat 12:46 |
merhaba, işletim sisteminiz nedir?
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |