Menu Bileşen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
turknetyazilim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |
Alıntı Cevapla
Konu: Menu Bileşen Gönderim Zamanı: 11.Eylül.2009 Saat 17:07 |
Murat abi bişey sorurcaktım.Dotnet teki menu strip gibi bir bileşen delphi sürümlerinde mevcut mu ?
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Ekim.2009 Saat 13:14 |
merhaba görsellik olarak söylüyorsan ActionManager ve ActionMainMenuBar ile benzerini yapabilirsin. (additional tab'ında) |
|
turknetyazilim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Ekim.2009 Saat 16:54 |
Sağol Murat abi çok teşekkür ederim
|
|
rapstar_mehmet
Newbie o-cool Kayıt Tarihi: 22.Kasim.2006 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 169 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Ekim.2009 Saat 23:09 |
Murat abi ben yaptım ancak ActionMainMenuBar1'in Enabled özelliği False gibi duruyor Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Ekim.2009 Saat 10:04 |
rapstar eğer bir menü arkasında en az bir olay aktif değilse pasif duruyor evet.
haliyle menüye çift tıklayıp OnClick olayı aç ve en azında
//test
satırı aç.
|
|
rapstar_mehmet
Newbie o-cool Kayıt Tarihi: 22.Kasim.2006 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 169 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Ekim.2009 Saat 02:02 |
Oldu Murat Abi.Allah razı olsun senden
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |