Lütfen yardım :( |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
karasu54
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 03.Temmuz.2009 Bulundugu Yer: Sakarya Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Lütfen yardım :( Gönderim Zamanı: 03.Temmuz.2009 Saat 13:06 |
Merhaba Datakent;
Basit Fatura takip programının eski sürümü lazım şu an ki programı indirdiğimde yarım faturaya yazmaya çalışıyorum ama saçma sapan yazıyo bi fatura atlıyo geri yazılmışın üstüne yazıyo lutfen eski sürüm linki verirmisiniz. İyi çalışmalar
|
|
neden?:D
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Temmuz.2009 Saat 20:35 |
merhaba. basit fatura yazılımı sürekli kendi üzerine geliştirilmiş bir yazılım olduğu için yazılımın eski sürüm kurulumu arşivde bulunmamaktadır. yazılımı kullanan kullanıcılarda dha önce böyle bir hata rapory gelemdi. yazıcınızın font ayarlarında veya windows'unuzun dil ayarlamalarında sorun olabilir. ayrıca Windows Xp ye kurulan Windows 7 vs.... görsel arabirim yazılımları Windows'un dil yapısını bozmakta. bu tür yazılımlarda sorun yaratabilmekte. bunun dışında yapılabilecek bireşy yok.
|
|
gamze0028
Newbie Kayıt Tarihi: 17.Ekim.2009 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Ekim.2009 Saat 14:29 |
C:\WINDOWS\Private$\TL dosyaların bir çoğunda arşiv bişimi tanınmuyor yada arşiv hasarlı uyarısı veriyor :
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Ekim.2009 Saat 19:32 |
merhaba, C:\WINDOWS\Private$\TL ?? bunu tam olarak anlayamadım? soun neydi?
bu bahsettiğiniz klasörde programların kullanıcı özel yedekleri tutuluyor.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |