ÇEK TAKİP PROGRAMI KURULUMU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
soerta
Newbie Kayıt Tarihi: 23.Eylül.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: ÇEK TAKİP PROGRAMI KURULUMU Gönderim Zamanı: 23.Eylül.2008 Saat 11:37 |
ÜCRETSİZ VE SINIRSIZ KULLANIMI OLAN PROGRAMINIZI İNDİRDİM AMA KURULUMU İLE İLGİLİ SORUNLAR YAŞIYORUM KURDUKTAN SONRA HATA ŞUDUR. An error occured while attempting to initialize the Borland Database Engine (error $2108) |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Eylül.2008 Saat 14:42 |
merhaba, bde kurulumunu yapmamışsınız. www.datakent.com/sistem_kurulumu.asp ve hatalar ve çözümlerde bu hatanın çözümüde mevcuttur. http://forum.datakent.com/forum_posts.asp?TID=1407&PN=2
Düzenleyen administrator - 27.Eylül.2008 Saat 14:42 |
|
mahirdilek
Newbie Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Ocak.2009 Saat 17:12 |
ÇEK TAKİP PROGRAMI 1.3 vardı şimdi 1.4 olan yenisini yükerken
"you do not have access to make the required system configuration modifications. please rerun this installation from an administrators account."
yazıyor ne yapabilirim.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Ocak.2009 Saat 21:08 |
merhaba. sanırım windows vista kullanıyorsunuz. kurulum dosyasına sağ tıklayıp YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR komutunu tıklayıp kurulumu devam ettirebilirmisiniz. veya bazen kısıtlı xp veya türev sistemlerde de login olduğunuz kullanıcı kısıtlı kullanıcı olabiliyor. XP ler içinde kurulum dosyasına sağ tıkladığınızda "farklı çalıştır" seçeneği kullanılarak yönetici bir kullanıcı adı ve parolasıyla yine kurulum dosyası yönetici modda çalıştırılabilir.
Düzenleyen murat turan - 16.Ocak.2009 Saat 21:10 |
|
mahirdilek
Newbie Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Ocak.2009 Saat 14:52 |
dediğiniz gibi yaptım. yüklendi gözüküyor ama menülere girildiğinde: "çek takibi diye bir pencere açıyor ve 'network initilization failed permission denied. file: C:\PDOXUSRS.NET DİRECTORY: c:\.' " diye yazıyor. yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler...
|
|
mahirdilek
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Ocak.2009 Saat 15:13 |
çok oldum ama demin unutmuşum kusura bakmayın: "eski çek girişlerini bu versiyona aktarabililr miyim?"
|
|
mahirdilek
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Ocak.2009 Saat 15:58 |
sorun çözüldü açarken de yöntici ayarı ile açmadığımız için tam çalışmıyormuş. sadece eski bilgiler yeniye aktarılabilir mi o kaldı teşekkürler...
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Ocak.2009 Saat 09:55 |
merhaba, sürümler rası veri alanlarında değişimler oluyor. sorun yaratabilir. yedekteki veriler dizinini yeni progrma taşımayı deneyebilirsiniz.
|
|
ukaratac
Newbie Kayıt Tarihi: 08.Mart.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 21:32 |
ve eskı surumden yenı surume tasırken verıler kayboluyor bunu ogrendık .. eskı surumlerı rıca etsek nasıl olur . hıc bır yerde bulamıyoruz da
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Mart.2009 Saat 07:42 |
merhaba. yeni sürümlere yeni alanlar ekleniyor bu sebeple alan uyumsuzluğundan dolayı eski sürüm üzerine yeni sürümü kurmak sorun yaratıyor. programa tabloları(verileri) yeni sürüme göre uyarlayan eklerde çıkartılmıyor. bu veri kaybı değildir. hiçbir şekilde programın ver silmesi veya verilere zarar vermesi söz konusu değildir. eski sürümler arşivde lduğunda arşivi arama gibi bir durum şimdilik yok. çek takip programı Borland Paradox tabloları kullanır. Borland Paradox tablolarını microsoft access ile açabileceğiniz gibi bu tür tabloları açabilen farklı yazılımlar vardır. tabloları access ile açıp verileri excel'e aktarabilir ve verilerinize erişebilirsiniz. eski sürümün bulunması konusunda hiçbir şekilde garanti ve zaman veremem. iyi çalışmalar.
|
|
serken33
Newbie Kayıt Tarihi: 12.Subat.2015 Bulundugu Yer: mersin Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Subat.2015 Saat 15:53 |
Selam çek takip programını 5yildir kullanıyorum. Yeni bilgisayarına yüklemek istedim fakat boyut hatası veriyor. Winfovs 7 kullanıyorum yardımcı olur musunuz
|
|
serken33
Newbie Kayıt Tarihi: 12.Subat.2015 Bulundugu Yer: mersin Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Subat.2015 Saat 17:54 |
selam murat bey. çek takip proğramını kurmaya çalışıyorum fakat boyut hatası veriyor. 2 haftadır bekliyorum yardımcı olur musunuz
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |